Cum comand?

Calculator asigurari RCA

01Informatii despre automobil

  Da             Nu

02Informatii despre asigurat

03Date despre vehicul

Il gasiti la pozitia 9 in talonul vechi sau pozitia D3 in talonul nou
  Da             Nu

04Oferte asigurari RCA

Asigurator oferta 6 luni oferta 12 luni
Uniqa
Se contacteaza asiguratorul...
Se contacteaza asiguratorul...
Omniasig
Se contacteaza asiguratorul...
Se contacteaza asiguratorul...
Euroins
Se contacteaza asiguratorul...
Se contacteaza asiguratorul...
Groupama
Se contacteaza asiguratorul...
Se contacteaza asiguratorul...
Allianz
Se contacteaza asiguratorul...
Se contacteaza asiguratorul...
Asirom
Se contacteaza asiguratorul...
Se contacteaza asiguratorul...
CityInsurance
Se contacteaza asiguratorul...
Se contacteaza asiguratorul...
Grawe
Se contacteaza asiguratorul...
Se contacteaza asiguratorul...

Prezentii Termeni si Conditii stabilesc regulile de prestare a Serviciilor precum si regulile privind incheierea Contractelor de Asigurare prin intermediul Site-ului.

1. Presterea Serviciilor

Serviciile sunt prestate de ACTUALITATEA TIMISOARA SRL in calitate de asistent in brokeraj al CONSULTANTAA BROKER DE ASIGURARE, care este broker de asigurare si detine toate autorizatiile necesare desfasurarii acestei activitati.

Datele de identificare broker de asigurare:

CONSULTANTAA BROKER DE ASIGURARE
RBK: RBK-537
Adresa: Bucuresti Maica Alexandra 5
Registrul comertului: J40/13254/2011
CUI: 16722432
Telefon: 021.222.75.41
Email: office@consultantaa.ro


2. Definitii:

Calcul - calcularea valorii ofertelor de asigurare in baza datelor oferite de Cumparator/Client/Utilizator; Servicii – intermediere in asigurari prin intermediul platformei de emitere; Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre platforma si Cumparator prin care Cumparatorul transmite intentia sa de a achizitiona servicii din platforma. Cumparator – persoana fizica / persoana juridica

Asiguratul - persoana,fizica sau juridica a carei sanatate sau bunuri sunt protejate in baza Contractului de Asigurare; Asigurator - Persoana juridica romana autorizata in conditiile Legii 32/2000 sa exercite activitati de asigurare, sucursala sau filiala unui asigurator dintr-un stat tert, precum si sucursala unei societati de asigurare sau a unei societati mutuale dintr-un stat membru al UE, care a primit o autorizatie de la autoritatea competenta a statului membru de origine.

Contractul de Asigurare - contractul in baza caruia Asiguratorul se obliga sa indeplineasca serviciile stabilite in cazul aparitiei evenimentului prevazut in Contractul de Asigurare, iar Asiguratul de obliga sa plateasca prima;

3. Contractul de Asigurare

3.1 Contractul de Asigurare se incheie in baza:

-prezentilor Termeni si Conditii;
-cererii de oferta a Cumparatorului;
-ofertelor afisate Cumparatorului;

- Utilizatorul/Cumparatorul, prin acceptarea prezentilor “Termeni si Conditii, imputerniceste Brokerul de Asigurare sa il reprezinte in relatia cu Asiguratorul, respectiv sa solicite oferte de asigurare si sa solicite emiterea politelor de asigurare.
- Utilizatorul/Cumparatorul va completa in platforma formularul in baza caruia solicita Brokerului de Asigurare oferta. Informatiile sunt trimise de catre Brokerul de Asigurare Asiguratorilor. Asiguratorii returneaza oferte de pret - in conformitate cu informatiile introduse de Client/Cumparator.
- Daca clientul alege una din oferte - atunci se va trece la introducerea tuturor informatiilor necesare emiterii politei de asigurare.
- Emiterea politei de asigurare se va realiza dupa plata online - a ofertei selectate de Cumparator.
- La emiterea platii Utilizatorul/Cumparatorul declara:

-are cel putin 18 ani
-isi exprima acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal - in scopul obtinerii de oferte
-cunoasterea si acceptarea prezentilor Termeni si Conditii;
-ca a luat la cunostinta si a acceptat termenii de încheiere și clauzele contractului de asigurare, drepturile și obligațiile care îi revin, iar prin bifarea căsuței corespunzătoare atestă faptul că acesta a înțeles, a acceptat termenii și condițiile contractului de asigurare, respectiv este de acord cu emiterea poliței de asigurare
-ca datele si informatiile furnizate sunt reale;

Observatie:
- Orice declaratie falsa duce la anularea politei de asigurare de catre Asigurator. Utilizatorul/Cumparatorul fiind pe deplin raspunzator de toate daunele generate prin aceasta;

4. Livrarea Contractului de Asigurare

Dupa finalizarea platii online Cumparatorul primeste, in format electronic la adresa de e-mail furnizata in formularul de comanda, polita de asigurare. Clientul plateste pretul ofertei pe care-l ofera Asiguratorul selectat, fara alte taxe si comisioane.

In cazul politelor RCA - acestea sunt livrate si prin curier la adresa specificata in formularul de comanda. Costul livrarii este suportat de Brokerul de Asigurare.

5. Dreptul la anulare/reziliere a Contractul de Asigurare

Conditiile si obligatiile partilor in cazul incheierii contractelor de asigurare sunt reglementate de Norma nr 19 / 2018 publicata de ASF.

In conformitate cu prevederile aceleeasi norme, dreptul de denuntare unilaterala nu se aplica in cazul asigurarilor de viata si a asigurarilor de raspundere civilia auto obligatorie RCA.
In conformitate cu Conditiile generale de asigurare, dreptul de denuntare unilaterala nu se aplica in cazul asigurarilor de calatorie odata ce acestea au intrat in vigoare.

6. Conditii de retur

Se poate solicita returul politei de asigurare livrate doar in situatia in care datele din polita livrata nu corespund cu cele introduse de client in momentul comenzii.
Costurile de retur vor fi suportate de catre CONSULTANTAA BROKER DE ASIGURARE
Adresa la care se returneaza politele este: Bucuresti Maica Alexandra 5

7. Reclamatiile

Reclamatiile referitoare la functionarea Site-ului pot fi transmise in scris la adresa Brokerului de Asigurare sau la adresa de e-mail prezentata anterior.
Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

8. Modificari

Termenii si Conditiile pot fi modificati oricand , acestia fiind opozabili Cumparatorilor de la data afisarii in platforma.